Hansel and Gretel Witchhunters

Tittade på Hansel and Gretel igår kväll.
 
 Inte så tokig om man gillar twist på gamla sagor. Fungerade bra med castingen och det var roligt att Peter Stormare stormade in en stund på sitt eget vis. En ny favorit hos mig är skådespelerskan Gemma Arterton (Gretel). Hon kan också ses i Clash of the Titans och i Prince of Persia. En lätt film att titta på om man vill ha en fiffig action och om man inte ställer för höga krav på underhållningen.
 


Är jag söt eller?

Malte gillar att göra fina poser inför kameran. Eller i alla fall så gillade han det då. Nu är han som ett suddigt streck framför linsen. Men det ska väl vara så? Nu är Malte över året och har nu snart upplevt sin första sommar. Han har också blivit solbränd...eller i alla fall på valkarna. Mellan valkarna är han vit :)

Vad tiden går fort!

Att tiden går fort vet väl alla. I alla fall när man har roligt! Sommarlov är det i alla fall och vi har en fritid med vår små. Ja, för nu har jag två.

Malte kom den 5 april och han är redan över året. Inte konstigt att man inte hinner med att skriva i en blogg då! Så nu har jag en fyraåring och en ettåring. Det är kul att vara mamma...och givande. Det är också roligt att de båda pojkarna är så olika varandra.
Jag tänkte börja skriva blogg lte mer på allvar. Det är roligt att dela med sig.

RSS 2.0