Är man tråkig eller?

I måndags träffades min före detta föräldragrupp igen på återträff. Jag kände inte för att gå alls. Är jag tråkig när jag inte vill stressa upp Olle med att ge sig av mitt på dagen till Katrineholm och till en grupp av människor som han inte känner? Jag lade ner tankarna på att åka och hade en mysig dag hemma med honom i stället.

Sover lugnt och stilla

Ja, det är något som Olle har förfinat i form av konstart. Inte alltid dock. Igår höll jag på att få knäppen när han hela tiden skrek. Och inte bättre blev det vid halv åtta då hans ordinarie skrikperiod kom. Det är läskigt när det händer. När han skriker och man inte vet varför. Det är också så konstigt skrik, som om han har ont. Men mitt i allt kan han stanna upp och gäspa för att sedan fortsätta. Helskumt tycker jag.

Igår sov han fem timmar igen. Det enda felet är att han börjar sova vid klockan åtta sådär. Då fattar jag ju inte att jag också ska sova och när klockan sen är fyra på natten är han pigg - jag är DÖD. Vi måste få ordning på tiderna. Då blir han den bästa bäbis man kan ha. Sover i sin egen säng, skrattar, jollrar, bajsar varannan dag, gillar att bada och sover fem timmar i rad...underbart.

Nej nu ska jag tvätta håret medan han sover. Vi ska till doktorn idag på tvåmånaderskoll.
Fick en fin body av farmor och farfar :)

Schlagerslafs

Ja, vad ska man säga. Jag tycker att schlager är så föräfärligt. Det är som om låtskrivarna tycker att det är fel att skriva låtar som faktiskt går tt lyssna på. Som om alla bra toner redan är tagna och därför måste jag sätta ihop något spännande och nytt. Men vad är det för fel att sätta ihop låtar som man faktiskt kan tycka om ch lyssna på?

Jag tror att det var därför Norge vann. Deras låt gick att lyssna på, hade en bra sångare och det var inte så mycker som hände på scenen att man blev förvirrad.

Jag undrar dock varför ingen stoppat vår låt. Är det inte tt plagiat, eller är det jag som har fel? Hur mycket får man ta av en redan existerande låt innan någon säger stopp?

Jag fick dock inte se festivalen. Hörde bara lite på håll. Olle låg och sov och då passade jag på att göra inbjudningen till hans dop.

Världens bästa pappa!

Att ha en pappa som kan ett och annat om bilar har alltid varit en välsignelse. Ni var jag där och han fixade både det ena och det andra. Nu åker jag med stil och bilen går tyst och fint. Tack så mycket pappa!!!

 Pappa sommarfin förra året.
Jag älskar dig pappa!

Uppdatering: Hörseltestet

Testet gick som en dans. Olle sov och var jättetrevlig hela tiden dit och tillbaka. Som ni också ser så hittade jag till sjukhuset okej. Det var dock lite svårt att hitta rätt väg ut ur Norrköping men på något vänster så hamnade jag på vägen ut ur stan och sedan på E4 på väh till Katrineholm. Superbra! Jag är så stolt över mig själv :)

Tiden räcker inte till

Jag skulle vilja plantera frön, jobba i trädgården, klappa katten, sova, äta, plocka i saker till loppis...men jag hinner ingenting. Just nu sitter Simon och tittar på mig och jag vill klappa honom, men då skulle jag inte hinna att skriva detta. Så Simon får vänta på sin tur. Nu är det min tid, min tid att använda datorn och pusta ut. Att ha en bäbis är inte lätt. Jag får lite panik eftersom dagarna går så fort. Jag hinner ingenting och vips så är klockan fyra och då kommer David hem. Då ska det lagas mat och sedan går vi på promenad tillsammans men sen finns det inte mycket tid kvar till annat. Pust...

Simultanförmåga...

Tänk att få bajsa samtidigt som man äter. Det är en konst som Olle har förfinat.

RSS 2.0