Är man tråkig eller?

I måndags träffades min före detta föräldragrupp igen på återträff. Jag kände inte för att gå alls. Är jag tråkig när jag inte vill stressa upp Olle med att ge sig av mitt på dagen till Katrineholm och till en grupp av människor som han inte känner? Jag lade ner tankarna på att åka och hade en mysig dag hemma med honom i stället.

Kommentarer
Postat av: Elin

Nej, du är inte tråkig. Det brukar vara tillräckligt mycket flängande hit och dit med småbarn. Lugnet hemma är bäst.

2009-05-27 @ 07:04:18
URL: http://blogg.undrentide.se
Postat av: Frida

Jo, jag tykcer nog att det var lite tråkigt av dig. Man tjänar mycket på att träffa andra föräldrar. Än så länge är det för din skull och inte så mycket för Olles. Se åtminstone till att du kommer iväg på träffarna på BVC för de är nyttiga!

Kram från din mästrande storasyster som alltid vet bäst!

2009-05-29 @ 09:11:13
Postat av: ak

Halloj!



Förstår dig. Det är ju ett väldigt projekt sådär i början så fort man ska iväg nånstans. Man ska ha en massa saker med sig, det ska passas med mat- och sovtider o.s.v. Kan kännas jobbigt att vara med alla gånger. Kan dock rekommendera att du tar chansen att träffa andra föräldrar och barn då och då! Det är kul att snacka med andra föräldrar, få tips och utbyta erfarenheter... och sen när Olle blir nån månad äldre kommer han ha glädje av att träffa andra barn!



Gissar att det finns Öppna förskolan nånstans i närheten du kan gå på sen om du vill! Vi är dit en gång i veckan med Novali och hon älskar det! Sångstund och träffa andra barn som man kan äta på och sno strumporna av = jättekul enligt Novali :)



Ha det fint!!

kram

2009-05-29 @ 14:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0