Ska man ha barn egentligen?

Igår var jag hos min mor och klippte mig. Min syster var också där och det var då hon berättade om deras utflykt till Maxi i Norrköping. Inte trodde jag att det var så förfärligt att ha små barn....

Det började med att barnen bara fick en leksak på MacDonalds vilket gjorde att de båda ville ha den. Leksaken var en plastbit formad som en groda. Då sa Max att han var bajsnödig. Vad bra att han sa till och inte bajsade i blöjan, tyckte Frida. De gav sig av till 5-kronorstoaletten, gick in. Men Max kunde tyvärr inte bajsa eftersom det luktade på toaletten. Fridas frustration växtre något. När det sedan gick därifrån så ringde Anton (hennes man) och berättade att hon var tvungen att komma till Clas Ohlssons eftersom han behövde hjälp med pengar. Frida sprang dit och då frågade den äldre sonen var grodan var. Oj, den hade Frida glömt på toalettens handukshållare. Frida blev mer och mer hysterisk och sa att hon inte tänkte gå in och hämta den förrän Max var redo att bajsa. Lucas replik blev då:
- Bajsa Max, bajsa!
Max vägrade bajsa och sedan ville de ha glass. Det blev ingen glass utan de gav sig därifrån utan groda. Lucas grät och Max hade ont i magen. Frida och Anton var arga.
   Så i den arga tystanden i bilen kommer då en kommentar från Lucas:
- Usch! Jag rapade en krusbärsrap!
Anton blev jättearg och sedan åkte de hem.


Ovädret närmar sig

Jag kan inte skriva så mycket då ett stort oväder verkar närma sig. Snart ska vi stänga av datorerna, släppa in katten och fundera på vad man egentligen gör när man inte får arbeta med elektriska saker. Kanske vi ska leka med katten? Det ar länge sedan.
   Regnet öser ner och är jag var ute och hämtade posten så hade en hop av tvesjärtar sökt fristad där bland tidningarna. En åkte till och med snålskjuts ända in till köksbordet.
   Klockan ett ska vi titta på en film så då måste ovädret vara över :) Nu ska jag gå och sortera min garderob...kanske...har funderat på det i fyra dagar men liksom inte kmmit mig för.

Grattis på namnsdagen!

Grattis på namnsdagen Bruno!

Äckligt djur!!!

Jag tittade på Discovery härom dagen och såg programmet där en man tittar på de skitigaste jobben. Denna man var då på en Geoduckplantage. Och vad är då en Geoduck? För att ni ens ska tro på mig så måste jag visa en bild...men ni kommer inte att tro att det är sant...men det är det. Det är tydligen väldigt gott också...att äta som sushi...inte för att jag skulle göra det.


Blä blä blä

Stackars mamma

Jag lider med dig nu  när det är din första dag på jobbet. Men snart kommer det att bli vardag det också och då kommer det snart att bli roligt att gå dit.

Här har du en lite bild som du kan fnissa åt, mamma. Jag älskar dig!

Fick mitt riddjur!

Idag fick ja mitt riddjur. Det är en Elkk och den är sååå söt :)

Minisemester

I fredags åkte vi på en minisemester med mina föräldrar. Vi skulle till Godagården men den var tydligen nedlagd..haha. Det regnade massor och vi trodde att vi skulle behöva åka hem igen, men det sken upp när vi kom till slutstationen som var i...nej...har glömt vad det hette. Vi stannade i alla fall där och åt på gästgiveriet. Har aldrig ätit så god kyckling. Jag trodde att jag skulle äta ihjäl mig. Men ska det vara så ska det vara...maten kostade 250 kr...Davids medräknad. Men jag ska tala om...det var det värt! David fic luchmenyn som var strömming med potatismos...och jag tog kyckling som hade någon slags sörja på som var mango, soya och något mer...så gott. Till det tog jag potatisgratäng och beanaisesås (ursäkta stavningen). Så underbart gott...jag dreglar när jag tänker på det.

Efter det så tittade vi på när båtarna slussade genom Göta Kanal och sedan åkte vi vidare. Vi hamnade i Linköping och gick på Plantagen.  Stackars oss...krukor och blommor för 700 spänn! Ajaj säger jag bara. Men huset blev vackert :)

Tack mamma och pappa för en mycket rolig dag tillsammans.

Nej, nu ska jag hjälp David genom SM


Grattis Jocke!

Min jobbarkompis Jocke har fått sitt första barn. Han skickade också med en bild men jag vågar inte lägga upp den eftersom jag inte vet om jag får.
Grattis Jocke och lycka till med att vara far!

En annan baby :)

Fler släktingar

Idag hittade jag min mans släkting i en liten by i Southshore...roligt!
Jag skrattar...om ni undrar vd jag gör :)

Djungelolja, kortspel och äggpotatis

Man kanske tänker lite på att en kanottur kan vara underbart rolig. Man tänker på fiskespöt och att mysa i sovsäcken...men tänk om det regnar och om myggorna äter upp en?

Igår var Karolina och Micke här ute hos oss och då kom vi på att vi skulle åka kanot i sommar. Låter roligt även om jag bara har åkt kanot en gång och det var bland det värsta jag gjort. Har aldrig haft så ont i ryggen :) I alla fall...vi satte oss ned och började diskutera. Det verkar dock som om vi kommer att få köpa många saker...men det är ju sådan saker som är bra att ha i alla fall. Men roligt ska det bli i alla fall. Jag och Karolina förlitar oss på våra före detta scouter till män och sedan kommer det att bära iväg.

Micke började tala om hans specialpizza över öppen eld och David vill testa på att göra en äggpotatis igen.

1. Ta en stor potatis och ta ur innehållet...det mesta.
2. Ta ett ägg och häll ned i potatisen.
3. Rulla in den i folie.
4. Lägg den att grillas i elden.

David tyckte att det var underbart gott när han var liten...undrar om det är det nu?

En sak är i alla fall säkert och det är att jag ska ha med marshmallows :)


Släktingar i WoW

Jag hittade en släkting i Stormwind idag. Underbart tycker jag :)
hihi

Näcken är här

Jo, eftersom min kollega ville veta mer så kanske jag måste berätta lite mer om min karriär som nakenmodell.

Jo, som ni kanske vet så har vi haft besök här ute av en märklig person. Hon kallas för Kakan och är kusin med min man. Kakan har en hobby och det är att fotografera så hon, jag och Davids syster Elin gav oss ut på äventyr på ån som går vid deras hus. Uppsminkad och stylad i håret fick jag sitta naken i gegga och buskage och samtidigt se lugn och vacker ut. För er som inte känner mig så är det så att jag har fobi för sådana saker. Gegga, musslor, sjögräs och annat som kan gömma sig i Sveriges mörka vatten. Men vad gör man inte för konsten? Att jag fick besök av en vattenbagge var inte så trevligt och när det bubblade om sjögräset så fick jag smått panik, men jag stog still. Se lugn ut Anna...se lugn ut!

På dagen hade det spöregnat och en stor åskknall hade slagit ut våra telefoner (men det visste jag inte om), men konsten krävde sitt. Hade det inte klarnat upp hade det blivit foton i regn...vilket kanske också hade blivit snyggt. I alla fall...regnvädret gav med sig och efter att Kakans mobil blivit räddad av Olle så gav vi oss av.

Jag måste medge att det var en mycket underlig erfarenhet, men ändå en erfarenhet som jag är glad att fått uppleva. Det är inte konstigt egentligen att visa sig i sin naturella dräkt. När jag blir gravid vet jag en som ska ta kort på magen :) Vi hade en jätterolig dag, bara vi tre tjejer. Och det blev underbart ljus och vacker kvällssol. När vi sedan skulle hem så var det dimma över ån så Kakan skrek att både jag och Elin slulle hoppa i...och det gjorde vi. (återigen ett gigantiskt steg eftersom jag aldrig skulle ha gjort det innan denna dag) Trollskog, dimma och två skogsalver som badade....vacker konst.

ps. När någon bild är färdig så kanske jag kan lägga in den så att ni kan se. Kakan ska bara arbeta med den i Painshop först :)
 hmm...inte jag på bilden..haha

"Kalla" mig fotomodell...brrr

Ja, för visst var det kallt att sitta näck mitt ute i sjön. Mer säger jag inte...

Mobilräddningen fortsätter...



Här ovan ser du hur Olle har fått borra sig in i berget för att få tag på mobilen. Trots ett otroligt regnväder med åsknedslag (som slog ut våra telefoner) så har mobilen klarat sig utan större skador. Den blev bara väldigt repig. Kakan visar sin tacksamhet på en bild och på det översta kortet ser du när mobilen firas upp ur hålet. re dagars arbete med yxa, hävstäng, magnet och slagborr var över och Kakan vet nu att inte lägga sin mobil i roliga håligheter i berg.

ps. Hörde om en historia om en man som var lite onykter, tappade sin mobil i ett hål i berget, föll ned med huvudet före. Två fötter stack upp ur berget när en kvinna gick förbi. Mannen firades upp av brandkåren...det var också en bra historia.

Tack Olle!


RSS 2.0