Duktiga pappa

Sitter just nu på pappas jobb och får bilen fixad. Alla borde ha en sådan pappa som jag har. Tack pappa för att du finns!!! Just nu sätter han på mina vinterdäck eftersom det börjar bli lite kyligt. En jobbarkompis till David åkte på tvären till jobbet härom morgonen så det är väl dags att få lite dubbar ditsatta.

Bilbesiktningen gick ju bra i måndags så det ska bara vara att tuta och köra. Jag tror att till och med Olle tycker om vår bil. Han tycker i alla fall om sin nya stol, även om det är svårt att få in honom. Just nu väger han ju elva kilo och det är lite bökigt att få in honom i framsätet. Men han kan se ut nu och det tycker han om.

Vädret börjar ju bli rätt så kallt men idag när jag gick ut och gick med honom i vagnen så somnade han som en stock. Skönt...men inte för mig...det blev kallt.

Snart rep och det ska bli kul!!!

Trädgårdesarbete

Att arbeta i trädgården kan vara både spännande och avslappnande. Avslappnade eftersom jag för en gång skull fick vara ifred från Olle i två timmar. Nu får ni inte missförstå mig...jag älskar min son. Men det blir lite mycket att vara med honom hela tiden. David fick lite bra tid med honom då.

Jag började med att ta bort alla gamla blommor som nu mest såg ut som ris. Sedan högg jag bort så mycket av de rötter som fanns kvar. Efter det klippte jag bort lite på en vinbärsbuske och en lilja. Rosorna fick sig en makeover efter det med hjälp av den stora sekatören. Jag jämnade dem med marken...så trött på dem. Fula var de och övervuxna plus att de inte ens blommade i somras. Nu får de en chans att bli snygga eller bli uppgrävna.

Jag gick sedan en sväng in i skogen för att skaffa lite ris att lägga på de stackars rötterna. På väg hem så trillade jag i en slänt och åkte på baken ned mot huset. Så nu har jag ett par skitiga byxor och en ond arm...men det känns i alla fall som om jag varit duktig idag :)

Tack mormor

Mormor och jag hade en rolig dag tillsammans idag. Vi fikade och talade om gamla minnen. Jag tycker att det skulle vara underbart kul att läsa din självbiografi om du skrev den. Snälla gör det!

Olle ålade runt på golvet och dreglade och vi talade om den underbara världen av broderi. Kanske något jag ska testa på? Det skulle nog vara roligt. Måste bara börja smått och inte ge mig på något stort (som du mormor)

Tack igen!
 (gammal bild)


Husdjur

Fick ett sött litet husdjur idag när jag fiskade.


Olle

Olle är starkPå väg till Maxi med kompisarAtt leka i mammas säng är kulOlles hand i min

Sommar

Sommaren 2009 med pappa

RSS 2.0