Fotografering

Är ju tvungen att berätta att vi fotograferat oss...bandet dvs. Vi hyrde in Kakan och så fick vi se vackra ut. Det var dock lite svårt eftersom vi höll på att frysa ihjäl. Att stå i 3 grader på ett berg i blåst och samtidigt se avslappnad ut är inte lätt. När jag sedan skulle fotas själv och kasta upp löv så domnade mitt lillfinger bort...kallt kallt.

Men kul var det. När bilder finns tillgängliga ska jag lägga ut några så att ni får se.

Magen växer

Ja, nu växer det allt så det knakar om magen. Eller snarare sparkar. Något därinne tycker att det är kul att hålla mig vaken när jag ska sova genom att sparka på kissblåsan. Jag tror att det kommer att bli en riktig retsticka.

Det är spännande att uppleva detta. Nu har lillen/an sparkat så hårt så att också David har fått känna på dem. Innan var det bara jag som fick uppleva det. Davids första reaktion till upplevelsen var ett skrik och sedan sprang han ut ur rummet. Kanske inte den reaktion jag förväntat mig, men ändå rolig. Jag är så van nu med allt rummel.

Eleverna tycker att det är roligt och de bettar för fullt mellan sig om det blir en tjej eller en kille. En kille och en tjej har gått så långt att om det blir en tjej så ska killen gå i kjol en hel dag och om barnet blir en kille så ska tjejen rita skägg. Alla "vana" mödrar tror dock att det blir en tjej eftersom magen ser så ut. Själv tycker jag bara att jag är bred...inte alls som Frida min syster var...men, men. Jag blir glad för vad jag än får bara han/hon mår bra.

Nej, nu ska jag sova..är så trött.
I morgon ska jag repa, på tisdag på sångseminarium, på torsdag på MVC och på fredag ska jag till ULLARED!!!!!


Smycken

Min jobbarkompis är duktig på att göra smycken. Innan kryssningen så gav jag henne sex stenar som hon fick göra smycken av. Nedan ser ni några av resultaten. Hon fick fria händer. Jag gav två av dem till min syster och min mor på kryssningen.

Visst är de fina?!


Kryssning

Visst är det underbart roligt med duktiga musiker? Jag, min syster och min mor var på kryssning i helgen. Blues och jazzbåt hette det. Det svängde om många band men mest svängde det om en tjej som hette Carlings orkester. Tjejen kunde ju spela massor av instrument. Och att höra swingjazz på en säckpipa trodde jag aldrig att jag skulle få göra. Helt och hållet underbar orkester.

Vi åt gott och vi handlade på Tax free...mest lite godis och smink. Lyckas alltid pricka in att kunna köpa ett nytt puder på resorna. Folket var trevligt och inte så efterhängsna som de annars brukar vara. Jag blev bara uppbjuden en gång och då sa jag nej. Men vadå? Jag ville inte dansa...jag ville lyssna på musiken.

Sova...vadå sova? Vi gick och lade oss vid 4.00 och gick upp allt för tidigt. Idag är det tisdag  och jag märker att jag inte sovit. Jag är supertrött...men det var det värt :)

RSS 2.0