Vinnare!!!!

Det var så roligt idag. Jag och en klass (som jag har i svenska) åkte till Stockholm. Vi skulle tävla i Future City. De har arbetat med projekt et en mycket lång tid i No och Sv och nu var vi i Stockholm på regionsfina. 14 skolor fanns där och presenterade sina alster. Vår klass hade tillverkat en jättefin modell av sin stad. De hade målat alla fönster på de klossar som skulle vara höghus och de hade riktigt vatten för att visa sitt reningsverk. De hade en lift som fungerade med hjälp av två batterier och de hade till och med små lampor i fönsteren på höghuset. Tittade man lite mer noga på modellen kunde man till och med se får på ängen och små träd av målad frigolit. De hade jobbat hårt.

Enda nackdelen med det hela var att vi skulle vid skolan klockan 6.30 på morgonen...usch vad tidigt. Sov över hos mamma och pappa för att slippa köra så långt på morgonen. Alla var dock jätteglada på morgonen och av bar det. Vi släppte av den andra klassen vid dramaten...fanns ingenstans att stanna så de fick kuta ut när vi stannade till utanför. Sedan bar det av till Haninge och där var regionsfinalen.

Tre av eleverna hade en presentation som de skulle genomföra två gånger för juryn...de var superduktiga...stod som en stolt hönsmamma och lyssnade. Juryn var imponerad av dem och de sa att de faktiskt inte hade några frågor, det var en så bra förklaring.

Vi var mycket oroliga i slutet men rätt så säkra på att vi skulle vinna i alla fall. Vi kom med av de fyra som ska på riksfinal! Alltså kickade vi bort tio av de andra bidragen...stolt igen måste jag medge. Så nu den 4 april ska vi dit igen och kanske vinna 25000 kr till klassen...hoppas hoppas hoppas.

Nu ska jag skriva åtgärdsprogram och utvecklingssamtalslappar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0