Nyheter :)

Olle kryper. Detta började han med den första december. Det har ju varit full frös redan innan då han tagit sig fram som en marinsoldat över golvet. Nu den första så reste han sig upp och började krypa "på riktigt". Underbart roligt. Men han blir ibland arg då det inte går lika fort som att åla sig fram.

Han har också börjat prata mer eftersom han inte är lika beroende av nappen längre. Jag försöker att bara ge den när han ska sova eller tröstas och det verkar gå bra.

Olle reser sig också mot saker hela tiden, vilket gör att man måste vara med honom den mesta tiden. I början så reste han sig och släppte taget, nu är han dock lite mer försiktig när det gäller detta. När han ska ner så släpper han men han hamnar för det mesta på rumpan med ett brak. Men detta är bara när jag inte hinner fram i tid.



Vi har fått våra grindar så därför kan jag nu sitta här ock skriva medan Olle kryper runt i hallen på övervåningen...underbart. Han behöver dock fler leksaker då han börjar tröttna på dem han har. Just nu verkar en galge väldigt intressant.
 Olle reser sig mot allt och tycker att det är kul.
 Att hälsa på sig själv i spegeln och bonka skallen med sig själv är kul. Här ser vi också grinden som david konstruerat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0