Smörkniv, drag och välkomstskylt!

Vi tänkte vara lite spontana och ta en tur till Finspång. Olle hade inga byxor som passade så vi var tvugna att handla lite barnkläder...MEN!

När vi åkte på vägen till Rejmyre så förstod vi inte varför vi mötte så många bilar. Det var kanske fem gånger så många bilar än vanligt. Konstigt tänkte vi. Kanske någon gifter sig i trakten...men på en onsdag? Vi funderade vidare och Olle sov som en gris. När vi kom till Rejmyre såg vi ett par som vi känner. De bor i Hävla och har precis också fått barn. De är väl säkert och hälsar på hans föräldrar som bor i Rejmyre. När vi kom halvvägs in i byn så förstod vi varför det var så många bilar. Det var ju för sjutton bullar Rejmyremarken!!!!!!

Det tog 20 minuter för oss att puttra genom folkmassan i tio kilometer i timmen. Folk har ju liksom inte vett att flytta på sig när vi kom. Man kunde se deras elaka tankar bakom solglasögonen. Till och med en tant med rullator kom fram fortare än oss! Otroligt! Jag sände tillbaka lite elaka tankar och försökte att inte köra över deras tår. Kanske jag skulle ha gjort det bara för att säga att alla kanske inte vill köpa en handgjord smörkniv, ett rostigt drag eller en snickrad välkomstskylt. Detta var vårt stående skämt när vi puttrade vidare. Jag kom också på att det inte är bra att vår bil är så tyst när man kör så sakta. Folk hörde ju inte när vi kom. Men med lite varval så flyttade sig de flesta i alla fall.

Vi åkte vidare till Finspång och handlade. Olle fick lite mat då vi hittade en avskild plats bland badrumsartiklarna längst in i ett hörn. Olle åt så snällt och sedan var det full rulle igen. Vi handlade lite kläder till honom men det blir ju aldrig bara lite när vi är där...så det blev lite blöjor, mat, tvålkoppar, handdukar mm också. Vadå! Det är det enda nöjet vi har och har haft i ca två veckor...so!

Det ska också tilläggas att detta inte var första gången detta hände oss. I somras så skulle Olle döpas. Därför behövde David skaffa sig en kostym. Vi packade ihop oss och gav oss iväg till Vingåker bara för att se att det var Vingåkersmarken!!!!!! Det var bilar överallt så vi kunde inte ens hitta en parkering utanför Factory Outlet. Vi tänkte...vi köper lite blommor då? Åkte vidare till trädgården bara för att se att det var stängt. Olle fick mat i bilen och sedan åkte vi hem igen. Den enda som fick ut något av dagen var Olle som sov så gott i bilbarnstolen. Detta verkar vara vår lott i livet. Det blir aldrig som vi tänkt oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0